Site is under construction

LIGHT MATTER

Selvom Julie Sass (f. 1971) betragter sig selv som maler, først og fremmest, bruger hun gerne den formulering om sit arbejde: at hun "bygger sine billeder op". Dermed antyder hun, at hvad gælder for arkitektur og arkitektoniske konstruktioner, kan også gælde for de billeder, der skabes i et atelier. For et maleri af Julie Sass er en virkelighed, son hun bygger op ved hjælp af farver, som aldrig er så enkle og rene, som signal- og primærfarverne er, og ved hjælp af grundformer, som nok virker abstrakte, men ikke er strengt geometriske. De kan snarere synes organiske.

Først og fremmest vil Julie Sass med den kunst, hun frembringer, gerne holde vores blik - og vores fantasi - beskæftiget. hun giver gerne flere ledetråde til at afkode betydningen i sine arbejder, men insisterer ikke på en bestemt betydning.

Julie Sass er uddannet på Det Kgl. Danske Kunstakademi i København og derefter på The New York University i New York, hvor hun specialiserede sig i maleri.

Udstillingen åbnes af kunstanmelder Peter Michael Hornung og kunstneren vil være til stede. Fernisering torsdag d. 5. juli kl. 16-18 i Politikens forhal, Rådhuspladsen 37, København V.